Op zaterdag 25 mei houdt de Ichthuswijk van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee weer een actiedag. Het belooft weer een gezellige dag te worden. De opbrengst is voor Stichting de Voorraadkast Katwijk en de Ichthuskerk.

Kinderkoor Friends uit Valkenburg komt zingen. Daarnaast is er voor de kinderen wat te knutselen. Er zijn springkussens en kinderen kunnen zich laten schminken. Er is ook een mogelijkheid om een rondrit door Katwijk te maken in een oude cabrio-bus van NZH!
Op het plein zelf vindt de verkoop plaats van koffie/thee/limonade met wat lekkers, verkoop van macarons, taart en boterkoek, oliebollen. Er is een bloemenkraam en natuurlijk de verkoop van gebakken vis, haring, patat, broodje worst/frikandel.

Stichting Voorraadkast Katwijk ondersteunt mensen die het tijdelijk zelf niet redden en die niet in aanmerking komen voor hulp van de voedselbank. Die hulp wordt gegeven na een gedegen intake, waarbij ook verder gekeken wordt dan alleen hulp in de vorm van wekelijks een tas vol levensmiddelen. In de koffiekamer kan iedereen gewoon binnenlopen van maandag tot en met woensdag en op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Gezellig even aanschuiven voor een bakkie en een luisterend oor.

Op de actiedag zelf zal een kraam voor de Voorraadkast worden ingericht. Komt u 25 mei naar de actiedag dan vragen wij u een of meerdere boodschappen mee te nemen die weer kunnen worden uitgedeeld aan mensen die moeite hebben om rond te komen.
De opbrengst voor de Ichthuskerk is voor het opknappen van de grote zaal in de Ichthuskerk en een camera in de kerk die belangrijk is voor de uitzendingen van de kerkdiensten is uitgevallen en moet vervangen worden.

De actiedag vindt plaats in de Ichthuskerk aan de Nachtegaallaan 7 en duurt van 9.00 tot 15.00 uur.

Bron: Stg. Voorraadkast Katwijk