Inschrijving Truckrun gestart

Een stoet van allerlei soorten vrachtwagens trekt als een lang, rumoerig en kleurrijk lint door de Bollenstreek. Blinkend blik, glimmend chroom en grommende ronkende motoren. Een aanzwellende kako-symfonie van; vrolijk tetterende, toeterende, jolig joelende, jubelende, schelle zwiep- zwiep- zwiepende klanken, galmt door onze regio en ver daarbuiten.

Wat is hier loos? Zou je verschrikt kunnen denken als je geen idee hebt wat hier gaande is. Niets aan de hand! Het is stoer, het is tof, het is fun, het is de KatwijkBinse Truckrun. Beleving en enthousiasme in haar puurste vorm. De vrolijkste karavaan van Nederland.

De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en vereniging SIEN zijn daarom maar wat blij en trots om dit enerverende evenement weer te kunnen organiseren. Wil jij je medemens met een verstandelijke beperking de dag van zijn of haar leven bezorgen en onderdeel zijn van deze toffe truckrun? Dan kan dat! Ook voor deze 24e editie zijn we op zoek naar stoere toffe truckers en evenzo stoere blije bijrijders. Een truckrun zoals een truckrun bedoelt is!

Gezien een probleem elders in Nederland mbt het niet ( goed ) verzekerd zijn van een begeleider die niet in de gordel zat heeft de organisatie in afwachting van het onderzoek naar de verzekeringsmogelijkheden moeten besluiten dat iedereen die mee rijdt verplicht in de gordel moet. Dus iedereen met begeleiding gaat in een bus.

Inschrijven voor deze 24e editie van de KatwijkBinse Truckrun kan vanaf nu, de inschrijving staat open tot en met 19 juni 2023. Surf naar de website van de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/ en meld je aan.

Let op! Inschrijven kan alleen digitaal, dit geldt ook voor de bijrijders. Er is plek voor 100 chauffeurs en men hoort uiterlijk 3 juli wie er zijn ingeloot.

De KatwijkBinse Truckrun 2023, mede mogelijk gemaakt door: ESA ESTEC, Novèns Accountants, Rap Vormgeving Katwijk, Den Dulk De Echte Bakker en Albert Hein Zeilmakerstraat.

Dit is stoer, dit is tof, dit is fun! Dit is de KatwijkBinse Truckrun!