Voor burgemeester en wethouders staat Katwijk aan Zee op 30 november in de schijnwerpers. ’s Avonds van 19.00 tot 20.00uur gaan ze in gesprek over de wijk. Via Facebook live beantwoorden de collegeleden vragen die inwoners aan hen stellen.

Heeft u geen Facebook of wilt u liever een persoonlijk gesprek? Dat kan ook. Meld uw vraag via communicatie@katwijk.nl dan wordt een afspraak voor u ingepland.

Hoe zorgen we samen dat de wijk een fijne plek is om te wonen? Met prettige woningen, voldoende groen en speelruimte, een veilige, gezonde omgeving? Om de goede keuzes te maken en met de goede dingen bezig te zijn, willen de collegeleden weten wat mensen uit Katwijk aan Zee er zelf van vinden. Met sommige mensen uit de wijk praten ze vaak. Daarvan weten ze, waar die mensen blij mee zijn in hun wijk en welke dingen volgens hen beter kunnen. Op 30 november willen ze juist ook graag van anderen horen, hoe de wijk ervoor staat.

Komt u het ze vertellen? En vragen aan hen stellen?

Van 19.00 tot 20.00 uur digitale inloop voor Katwijk aan Zee
Vanaf 19.00 uur zitten de burgemeester en wethouders digitaal klaar om uw vragen te beantwoorden. Via het Facebookaccount van de gemeente Katwijk ziet u vanaf die tijd een live-uitzending voor en over Katwijk aan Zee. U kunt tijdens deze uitzending vragen stellen, laten weten als u ergens zorgen over heeft of vindt dat er iets beter kan in uw wijk.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Een Facebook-account hebt u wel nodig.

Een persoonlijk gesprek met de burgemeester of een wethouder op 30 november
Heeft u geen Facebook of wilt u liever een persoonlijk gesprek? Geef via communicatie@katwijk.nl aan waar u een gesprek over wilt hebben. U krijgt dan bericht, met wie en hoe laat u een gesprek hebt. De gesprekken worden ingepland op 30 november ’s avonds in de Farélschool. Een gesprek duurt maximaal 10 minuten en vol = vol dus wees er snel bij!

Comments

comments

DELEN