Volgende week vrijdag 19 en zaterdag 20 april wordt de komedie “Moordwijven” door toneelclub Pandora, gespeeld in de Peuk in Valkenburg. De kaartjes voor deze toneelproductie gaan snel. Voor beide avonden zijn er nog een aantal verkrijgbaar.

Het is voor het eerst sinds Oranjevereniging Wilhelmina het beheer voert over de Peuk, er een theaterproductie op het podium staat. De toneelclub en de OV hebben de handen ineen geslagen om deze vorm van entertainment toe te voegen aan het aanbod in de voormalige jongerencentrum. Het verhaal van vijf veroordeelde moordenaressen in de gevangenis, de hysterie, emotie en zwartgallige humor in “Moordwijven”, onder regie van Bianca Beij, zal dus de boeken in gaan als première van de toneelclub en allereerste theaterproductie in de Peuk nieuwe stijl.

De zaal van de Peuk leent zich ideaal voor een dergelijke productie. De zaal kan een mooie opstelling van de stoelen herbergen waardoor een goed zicht is op het podium. Zowel de licht- als geluidsinstallatie zijn prima te gebruiken voor een toneelstuk. De aanwezige bar is natuurlijk onmisbaar in de pauze.

Kaartjes voor “Moordwijven” zijn online (www.toneelclubpandora.nl) te verkrijgen á € 10,00 per stuk. Ze kunnen ook worden afgehaald bij WijkServiceCentrum Centraal aan de Tulpenstraat 16 in Rijnsburg. Of bij Yvon Revet in Valkenburg: 06-11720821.