Op 11 november brachten Jeanette Varkevisser en Jolanda Kales van Ladies’ Circle aan Zee een groot aantal goed gevulde tassen langs bij Co Viele van de Voorraadkast in Katwijk. Via sociale media en via hun eigen netwerk zamelden de dames van de Ladies’ Circle sjaals, mutsen, wanten en andere winterkleding in voor de kinderen van de gezinnen van de Voorraadkast.

Daarnaast gebruikte de Ladies’ Circle de opbrengst van Rabo Clubsupport voor de aanschaf van cadeaubonnen, die ook aan de Voorraadkast gedoneerd werden.

Praktische hulp via de Voorraadkast
De Voorraadkast is een lokaal initiatief van Co Viele en haar man Ton, waarbij zij gezinnen steunen die het (tijdelijk) moeilijk hebben. Zij helpen meer dan 50 gezinnen die bij andere instanties als de Voedselbank net buiten de boot vallen. De hulp is praktisch ingestoken en vooral gericht op het doneren van dagelijkse boodschappen.

De Voorraadkast is volledig afhankelijk van donaties. Wil jij ook helpen? Overweeg dan een financiële bijdrage of neem via Facebook contact op met Co Viele om te horen waar behoefte aan is.

Wil jij ook je handen uit de mouwen steken voor lokale goede doelen?
Ladies’ Circle aan Zee is een club van actieve vrouwen tot en met 45 jaar die zich samen inzetten om (vooal lokale) goede doelen te steunen. Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-demouwen activiteiten. Ben jij geïnteresseerd in de activiteiten van Ladies’ Circle aan Zee en lijkt het je leuk om aan te sluiten? Stuur een berichtje naar lc52@ladiescircle.nl voor een kennismaking.