Het dodelijke slachtoffer die vanmorgen is gevonden in een woning aan de Piet Heinlaan is een 35-jarige vrouw. Dat meldt de politie. Een 40-jarige man uit Katwijk is aangehouden als verdachte. De politie vermoed dat het hier gaat om een misdrijf.

Rond 11.30 uur troffen agenten in een woning aan de Piet Heinlaan de overleden vrouw aan. Op hetzelfde moment stond enkele straten verderop de 40-jarige verdachte op het dak van een flatgebouw aan de J.Th. de Visserstraat. Hij dreigde zichzelf iets aan te doen. Meerdere hulpdiensten waren snel aanwezig op deze locatie. Met behulp van een politieonderhandelaar en een arrestatieteam kon de man uiteindelijk worden aangehouden. Hij zit op dit moment vast en in beperkingen. Zijn rol in dit vermoedelijke misdrijf en de relatie tot het slachtoffer wordt onderzocht.

Meer informatie
De recherche komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rondom de woning aan de Piet Heinlaan op vrijdagochtend 7 april. ‘Heb je informatie, bel dan 0900-8844 of M 0800-7000.’