Van 17 tot en met 26 september is de Nationale Sportweek. In Katwijk is er mede door de gemeente, het Sportbedrijf en Welzijnskwartier heel wat sportiefs te beleven.

Sportverenigingen uit Katwijk zetten in deze week hun deuren open om iedereen (van jong tot oud) kennis te laten maken met hun sportvereniging. Na 1,5 jaar corona is dit een mooi moment te gaan sporten en lid te worden van een vereniging. Katwijk heeft een rijk aanbod, voor alle niveaus. Met een kennismakingsles krijg je een goede indruk.

De Nationale Sportweek is een jaarlijks terugkomend initiatief van NOC*NSF, met als doel om zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport.

De Nationale Sportweek in Katwijk maakt onderdeel uit van de Doe Mee Weken. Deze campagne is bedoeld om de (her)start van alle activiteiten van lokale partners, clubs en verenigingen extra aandacht te geven en inwoners te stimuleren om mee te doen aan allerlei activiteiten op het gebied van cultuur, sport, ontmoeting of vrijwilligerswerk.

Jan de Bruin in gesprek met Aad Kraay over de Nationale Sportweek.

Comments

comments

DELEN