RTV Katwijk heeft een nieuw bestuur. In de Algemene Ledenvergadering van woensdag 7 juli hebben de leden in meerderheid zeven nieuwe bestuursleden gekozen.

Het vorige bestuur is in mei afgetreden toen bleek dat de plannen om te komen tot een federatie met de Bollenstreek Omroep onvoldoende steun van de medewerkers kreeg.

Pieter Kuijt is gekozen tot voorzitter van RTV Katwijk. Kuijt is burgerraadslid voor de VVD en tevens vicevoorzitter. Hij legt deze taken neer.

Verder zijn Jaap de Mooij, Jaap Schaap, Jacques Ahlers, Marcel van der Vijver, Gerard van der Meij en Han van de Kamp benoemd tot bestuurslid. De zeven bestuursleden vormen een nieuw bestuur waarin gewerkt gaat worden naar een nieuw beleidsplan. Dat beleidsplan wordt in het najaar aan de leden voorgelegd.

Kuijt liet tijdens de ALV weten contact te hebben met de gemeente. Het bestuur wil de omroep professionaliseren en samenwerken met diverse organisaties en media-instellingen. Daartoe zullen komende zomer gesprekken worden gevoerd. Daarmee blijft het idee van samen sterker overeind, alleen niet in de vorm waartoe het vorige bestuur was gekomen.

Comments

comments

DELEN