De KBM Groep en de ToekomstGroep hebben hun naam verbonden aan de Halve van Katwijk, Katwijks’ grootste hardloop- en wandelevenement. Ze scharen zich in het rijtje met vertrouwde sponsors Heemskerk fresh & easy, Running Center Katwijk, Oostingh ASK Romein en Vitaal fysiotherapie.

Op zaterdag 24 september a.s. vindt de uitgestelde 38e editie van de Halve van Katwijk plaats. De KBM Groep heeft zich verbonden aan de drie hardloopafstanden voor de jeugd. Sinds 2019 kent de Kidsrun drie hardloopafstanden: De 1km voor de jeugd van 6 t/m 9 jaar, de 2km (10 t/m 12 jaar) én de 3km ofwel Tienerrun voor jongens en meisjes in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar.

De ToekomstGroep sponsort de 10km hardloopafstand van de Businessrun. Bedrijven en instellingen kunnen sportief voor de dag komen en het belang van een gezonde levensstijl ondersteunen met deelname aan de Businessrun.

Heemskerk fresh & easy sponsort ook dit jaar de 5 km hardloopafstand én de drie wandelafstanden (21, 15 en 10 km).

Het aanbod op zaterdag 24 september is als volgt:

Hardlopen:

De 21.1 km van Vitaal fysiotherapie

De 15 km van Oostingh ASK Romein

De 10 km van Running Center Katwijk

De 5 km van Heemskerk fresh & easy

De KBM Groep Kidsrun (1, 2 en 3 km)

De ToekomstGroep Businessrun (10 km)

Wandelen:

De Heemskerk fresh & easy wandelafstanden (21, 15 en 10 km wandelen)

Inschrijving gestart

De inschrijving voor de Halve van Katwijk is in volle gang. Na twee jaar afwezigheid wordt vol verwachting uitgekeken naar de 38e editie van de Halve van Katwijk. Het parcours van deze kustklassieker voert door het natuurschoon van Nationaal Park Hollandse Duinen, het Panbos (21 en 15 km), het strand en de authentieke boulevard van Katwijk. Niet voor niets wordt de Halve van Katwijk ook wel de mooiste halve marathon van Nederland genoemd!

Voor meer informatie en inschrijven: www.halvevankatwijk.nl

Vorig artikelArriva komt met “lente-dienstregeling”
Volgend artikelEerste regenbui zorgt gelijk voor problemen