Voor ondernemers die hun digitale veiligheid willen verbeteren organiseert gemeente Katwijk en ondernemersvereniging KOV op 22 november een workshop in Proeflokaal De Buuren. De praktische workshop gaat in op slim password beheer, het maken van back ups, het voorkomen van identiteitsfraude en het instrueren van personeel. ‘Het voorkomen van economische schade voor je bedrijf vanwege cyber crime, begint bij bewustwording’, vertelt projectleider Dwayne van de Klugt van Economie071. ‘We kennen allemaal de verhalen uit de krant over hacks en gijzelsofware.

Het kleinere mkb denkt ten onrechte dat hen dit niet zal overkomen, maar het mkb is juist vaak slachtoffer. Omdat ze niet goed zijn voorbereid en daarom sneller geneigd zijn om te betalen voor het terugkrijgen van bedrijfsgegevens. Het is daarom slim om dit voor te zijn en je beveiliging op orde te brengen. Dat kan vaak in eenvoudige stappen en hoeft niet duur te zijn. Bovendien geeft het je als ondernemer veel rust als alles goed is geregeld’.

De workshop start om 18.00 uur en duurt tot 19.40 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel. Aanmelden kan via de KOV of via www.economie071.nl.

Vorig artikelStagewijzer071 helpt bedrijven op weg
Volgend artikelDURF: Mooie plannen Havenscharnier