Met het uitreiken van de poenkoffer – de hoofdprijs van de loterij – is de fancy fair van De Wilbert op 27 augustus officieel tot een einde gekomen. Robert van der Putten was de gelukkige en nam met zijn zoontje de prijs maandagavond in ontvangst.

Een van de spelelementen was het raden van de totaalprijs van een aantal boodschappen. De inhoud van het mandje was bij elkaar 11,78 euro. De winnaar wordt gebeld en wint een minuut gratis winkelen bij Hoogvliet in Valkenburg.

De fancy fair was er weer eentje waar je over de hoofden kon lopen. Kleiner van opzet, korter van duur maar de minstens zoveel bezoekers als andere jaren. En de naar schatting 2500 bezoekers trokken grif hun portemonnee: na aftrek van alle kosten bleef er voor de SRAW onder de streep 12500 euro over.

Het geld geven we de komende maanden weer met plezier uit om het leven van de bewoners van De Wilbert een klein stukje prettiger te maken! De SRAW bedankt de vrijwilligers voor hun inzet deze dag en alle sponsoren die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd. De uitslag van de loterij is te vinden via https://marente.nl/nieuws/uitslag-loterij-fancy-fair-de-wilbert-2022