Katwijkers zonder Katwijkpas kunnen bij Haringrock aan de deur alsnog een ticket kopen voor het festival. Dat maakt de organisatie bekend. De organisatie zal een aantal tickets beschikbaar stellen voor bezoekers die niet in de gelegenheid zijn geweest om de Katwijkpas aan te schaffen.

Men moet denken aan toeristen en bezoekers die liever geen gebruik willen of kunnen maken van de Katwijkpas. ‘Wij willen hiermee toch de mogelijkheid bieden om het festival te bezoeken.’ De organisatie wil wel graag de voordelen van de Katwijkpas benadrukken. ‘Degenen die de Katwijkpas al hebben aangeschaft zijn wel verzekerd van een plek op het festivalterrein, en krijgen wel alle voordelen inclusief een beker en consumptie per avond.’

De tickets die te koop zijn aan de deur van Haringrock zijn beperkt in oplage.

Katwijkpas
Katwijk lanceerde eind maart de Katwijkpas. Het is een initiatief van Stichting Haringrock en Groupcard. Samen willen ze met de pas bijdragen aan de leefbaarheid, lokale ondernemers en de cultuursector in het vissersdorp. De pas draagt bij aan lokale verbinding voor ondernemers, cultuur en de inwoners.

De Katwijkpas levert korting op bij alle deelnemende lokale ondernemers. Daarnaast krijgen pashouders als eerste toegang tot het Haringrock Festival.