Op vrijdag 20 oktober is er een PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij V.V. Katwijk. De organisatie is in handen van PANNA! Magazine, het grootste jeugdvoetbalmagazine van Nederland.

Door: Marc Wonnink

In de herfstvakantie op vrijdag 20 oktober kunnen jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar meedoen aan het grootste voetbalfeestje van Nederland bij V.V. Katwijk. Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom.

Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2023 verschillende PANNA! Sterrenteam voetbaldagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag worden een aantal jongens en meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor de finaledag. Tijdens deze finaledag krijgen alle finalisten de kans om zich in een van de PANNA! Sterrenteams te voetballen.

In het PANNA! Sterrenteam ervaren deelnemers hoe het is om een echte ster te zijn. De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een (inter)nationaal toptoernooi.

PANNA! Magazine volgt de sterren op de voet. Zo wordt elke speler voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag na elke activiteit. Meer informatie en inschrijven: www.pannasterrenteam.nl.

Bron: V.V. Katwijk