Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek (OADB) organiseert haar eerste RegioCafé rondom het thema ‘van xs naar XL arbeidspotentieel’. Op donderdag 19 januari komen ambassadeurs vanuit het onderwijs, de overheid en ondernemers samen bij Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout om het gesprek aan te gaan over de doorstroom van onderwijs naar arbeidsmarkt.

Het RegioCafé is interessant voor werkgevers, hr-managers, medewerkers in het onderwijs of een overheidsinstellingen.

Van xs naar XL
In dit OADB RegioCafé gaat men omdenken vanuit de focus op de regio naar kleinere acties en projecten die er toe doen. Crossectoraal, ontwikkelen door te doen en met elkaar, dat kan leiden tot kleine innovaties en puzzelstukjes in de grote uitdaging. Natuurlijk zijn de jongeren er zelf ook om hun verfrissende ideeën in te brengen.

Aanmelden
‘Bent u die gedreven ondernemer, enthousiaste docent of bent u vanuit de overheid betrokken bij onderwijs en arbeidsmarkt? Dan nodigt OADB u uit om aanwezig te zijn op donderdag 19 januari van 19.00-21.30 uur. Meld u aan via info@oadb.nl en praat mee.’

OADB
Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek (OADB) zet zich in om verbinding te creëren tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Een taak die veel inspanning vraagt van beide partijen. Het geven en nemen komt hierbij om de hoek kijken. Bedrijven investeren hun (kostbare) tijd in de nieuwe generatie. De scholen maken ruimte in de lesroosters om de belangrijke stap richting het bedrijfsleven te zetten.

Vorig artikel[Video] Nieuwjaarsreceptie gemeente Katwijk
Volgend artikel[Podcast] Kamp Oekraïne 2023 Startavond