Met drie speelronden op de teller in de Tweede en Derde Divisie durft niemand zich te wagen aan harde voorspellingen. Mogelijk weten we na vrijdagavond meer. In een speciale radioshow, die tevens live wordt uitgezonden via Facebook, laten acht voetbaltrainers hun licht schijnen over het nieuwe voetbalseizoen.

Twee uur praten over de ontwikkelingen in de top van het amateurvoetbal. Op vrijdagavond 8 september 2023 is iedereen vanaf 19:00 uur welkom om het schouwspel live mee te maken in het sponsorhome van huidig landskampioen Katwijk. Het seizoen is nog pril, maar aan bijzondere verhalen geen gebrek.

De derby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys werd afgelast en Katwijk zag onlangs haar wedstrijd tegen Jong Almere City gestaakt worden. Tel daarbij op dat drie clubs zijn gestart met een nieuwe hoofdtrainer. Kortom, genoeg gespreksstof voor een prikkelende talkshow met als speciale gast Jeroen Rijsdijk. De Rotterdammer is thans hoofdtrainer van Sparta en trainde in het verleden o.a. SHO, Excelsior Maassluis en Jong Sparta. Met de club uit Maassluis werd hij in de lente van 2016 landskampioen. Bindend luisteradvies dus voor voetballiefhebbers, supporters en andere belangstellenden die de Tweede en Derde Divisie op de voet volgen.

Dit zijn de gasten die aan tafel schuiven bij presentator Jaap Kloos:
19:00 uur – 20:00 uur:
3e Divisie; Theo Scholte (assistent-trainer FC Rijnvogels), Ron Bouman (DEM), Florian Wolf (DOVO) en Gert-Jan Karsten (IJsselmeervogels).
20:00 uur – 21:00 uur:
2e Divisie Anthony Correia (Katwijk, Thomas Duivenvoorden (Quick Boys), Martijn Lagendijk (Rijnsburgse Boys) en speciale gast Jeroen Rijsdijk (Sparta Rotterdam).

Deze uitzending is te beluisteren via 106.8 FM of via de livestream op de webradio of live te bekijken via de Facebook-pagina van RTV Katwijk.
In de RTV Katwijk Sport TV-show op maandag 11 september om 21:30 uur, zie je een samenvatting met de hoogtepunten van deze speciale radioshow. In deze TV-show is tevens Dogan Corneille (trainer FC Rijnvogels) te gast.

Bron: RTV Katwijk Sport
Foto: Archief RTV Katwijk