Radioverslag doen van topwedstrijden in de 2e en 3e Divisie? Napraten met spelers en trainers over de gespeelde voetbalwedstrijden? Het is slechts het topje van de ijsberg. Het veelbeluisterde radioprogramma RTV Katwijk Sport zit wekelijks bovenop de bal en brengt al decennia lang het laatste sportnieuws in de huiskamers. Kom jij ons team versterken?

Hoogste niveau
Drie voetbalclubs op het hoogste amateurniveau, damesvoetbal in de topklasse en damesbasketbal op eredivisieniveau. Wat een luxe, als gemeente Katwijk zijn we verwend met veel sportverenigingen die op allerlei niveaus presteren. Ben je sportliefhebber of volger van onze programma’s en heb je tijd over in de agenda?

Nieuwe medewerkers
Voor onze radioshows op zaterdagmiddag (14:00-18:00 uuur) zoeken wij voor het nieuwe seizoen nieuwe medewerkers! Meld je nu aan bij eindredacteur Jaap Kloos (j.kloos@rtvkatwijk.nl of 06 497 12515) om samen te verkennen wat bij jou/u past! Iedereen is welkom. Motivatie en plezier zijn voor ons belangrijker dan het beschikken over radiokennis.

Dit bieden wij:
– Een topteam van medewerkers waarin samenwerking, plezier en humor centraal staan;
– Opleiding en begeleiding in het wegwijs maken van de diverse radiofuncties binnen RTV Katwijk Sport;
– Moderne apparatuur en faciliteiten in de nog relatief nieuwe studio aan de Ambachtsweg.

Dit vragen wij:
– Je bent een teamspeler, met elkaar is de uitdaging een mooi radioprogramma te maken;
– Je bent beschikbaar op zaterdagmiddag, minimaal 1x per maand;
– Je bent flexibel en gemotiveerd;
– Bij jou geldt “afspraak=afspraak”.