In de kerstvakantie was het zover: het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de zaal. De groepen 7 en 8 van verschillende scholen speelden, verdeeld over drie dagen, tegen elkaar. De toernooien worden jaarlijks georganiseerd door FC Rijnvogels en Welzijnskwartier.

Alle groepen 7 en 8 mochten in de kerstvakantie meedoen aan het schoolsport voetbaltoernooi. Dit jaarlijkse toernooi wordt gespeeld in de zaal. De teams die meedoen bestaan uit minimaal vijf spelers. De meisjes uit groep 7 en 8 trapten af, waarna de jongens van groep 7 en vervolgens groep 8 aan de beurt waren.

Winnaars
Bij de meisjes ging de titel dit jaar naar de Oranjeschool. De dames wonnen in de finale van de Voetbalgirls en één team van de Wegwijzer werd derde. Bij groep 7 werd de finale gewonnen door de Brugghenschool, die de Rutgersschool versloeg. Op een derde plaats eindigde de Sjaloomschool.

De Rutgersschool versloeg groep 8 met penalty’s tegen de Christelijke Opleidingsschool. Dit was vorig jaar precies andersom! De derde plaats ging ook naar de Rutgersschool, die met twee teams meedeed.

Volgend jaar is de jubileumeditie voor FC Rijnvogels.

RTV Katwijk App
Heb jij de RTV Katwijk App al? Download ‘m gratis voor iOS of Android