FOTOArie van Dijk

Aanstaande zaterdag 3 juli vindt om 15.30u een uniek live tv- en online programma plaats georganiseerd door de mensen achter SAR Katwijk in samenwerking met RTV Katwijk. SAR Katwijk, het grootste hulpverleningsevenement van deze regio, kan dit jaar als gevolg van de Corona crisis niet plaats vinden op de boulevard en strand, maar zal in aangepaste vorm worden uitgezonden.

De oorspronkelijke uitzendtijd van 18.00u is verschoven naar 15.30u in verband met de kwart finales van het EK voetbal op dat moment. In de uitzending kunnen kijkers live via SMS en WhatsApp vragen insturen welke in de studio zo veel mogelijk behandeld zullen worden. SAR Katwijk Live wordt een interactief programma met veel nooit vertoond beeldmateriaal, er komen diverse gasten van onder andere de KNRM, politie, brandweer en ambulancedienst aan tafel bij de hosts van de Katwijkse Reddings Reddingsbrigade die jaarlijks de organisator is van SAR Katwijk. Het programma wordt uitgezonden vanuit een unieke setting in de studio van RTV Katwijk.

SAR Katwijk Live! wordt integraal uitgezonden bij RTV Katwijk en op sociale media kanalen van SAR Katwijk. De uitzending wordt in het weekend herhaald.

SAR Katwijk Live!
Zaterdag 3 juli 15.30u
WhatsApp / SMS: 06-44229954

Comments

comments

DELEN