Ingezonden: CDA

Team CDA Katwijk gaat Valkenburg ietsje schoner maken. Op zaterdag 22 april tussen 10.00 en 12.00 uur is het tijd voor actie om straten, perken en pleintjes in Valkenburg zwerfafvalvrij te maken. Rondzwervende blikjes, plastic, snoeppapiertjes, peuken én andere rommel verdwijnen in de afvalzakken van de ‘groene-jassen-brigade’ van CDA Katwijk. En natuurlijk is er ook volop gelegenheid voor een praatje met iedereen die dat wil!

Elke maand in een andere wijk
In maart was team CDA Katwijk al met een schoonmaakactie in Rijnsburg te vinden (zie foto). Dat leverde tien volle zakken afval én leuke gesprekken met inwoners op. Nu is Valkenburg aan de beurt. Elke maand is de fractie present in een andere wijk van de gemeente: mét grijpers en afvalzakken. Tot de zomer is team CDA Katwijk aanwezig:

Op zaterdag 22 april 10.00 – 12.00 uur in Valkenburg
Op zaterdag 27 mei 10.00 – 12.00 uur rond het Bosplein in Katwijk
Op zaterdag 17 juni 10.00 – 12.00 uur in Katwijk a/d Rijn.

Tijd voor een praatje
Tijdens het opruimen van een wijk of buurt is er natuurlijk tijd voor een praatje met inwoners. Wil je aandacht vragen voor iets, zorgen delen of ideeën meegeven aan onze raadsleden, spreek ons aan op straat. Altijd goed! Want dát is waar de CDA-fractie bekend om staat: uit het gemeentehuis gaan, dichtbij mensen zijn, écht luisteren en weten wat er speelt bij inwoners, verenigingen en in de wijken.

Meedoen kan altijd!
Zwerfafval op straat is een grote ergernis voor veel mensen. Dan is het goed zelf initiatief te nemen en aan de slag te gaan. Doe daarom gerust mee met zo’n schoonmaakactie in de wijk. Want samen kunnen we veel en in een schone omgeving voelen mensen zich gelukkiger en veiliger. Dus: doe gezellig een uurtje mee, er ligt een grijper en afvalzak op je te wachten. We vertrekken zaterdag 22 april om 10.00 uur vanaf Voorschoterweg 12.

Ook na de zomer gaat CDA Katwijk door met de schoonmaakacties + praatmomenten op straat. Heb je een suggestie voor een opruimlocatie of wil je in gesprek met de fractie? Mail dan naar fractie@cdakatwijk.nl en we komen in actie.