Silent Disco, The Abba Tribute Band, diverse dj’s met de grootste top 2000 hits en een rockavond met de Engelse UK/Queen tribute band, een spetterende Kattukse Nach met de Katwijkse band Los Elektros. Dat zijn de hoofdmoten uit het programma van Huis van Oranje in de aanloop van Koningsdag in Katwijk aan Zee, te vinden in de welbekende feesttent in het centrum van Katwijk op het evenementenplein.

Programmering
Het Huis van Oranje is er weer in geslaagd om een indrukwekkende programmering te presenteren. De start is op 23 april met de Silent Disco, een hilarisch evenement met afgelopen jaar veel positieve reacties. Hierbij krijgen deelnemers een hoofdtelefoon die een muziekstijl naar keus biedt. Dankzij Silent Disco kan iedereen genieten van de muziek terwijl de omgeving geen centje last heeft, waardoor dit extra muziekavond mogelijk is.
Iets dat succes heeft moet je niet willen veranderen, daarom komt op woensdag 24 april de Abba Tribute Band weer terug. Door de internationale pers bestempeld als de beste tribute band ter wereld! Ook de pauzes zijn gevuld door dj Arie van Rooijen.
Donderdag 25 april is de bekende Rockavond. Ook hier een topband aan het werk, de UK/Queenband! Wereldberoemd en in Nederland bekend van Park pop.
Vrijdag 26 april gaan we los bij de Katwijkse Nach, met Los Elektros, Patrick Messemaker en de bekende Katwijkse sfeermaker en DJ Martiens. Voor alle evenementen is de entree gratis.

Koningsdag
In het Huis van Oranje kun je van 13.30 tot en met 19.00 uur terecht met een muziekprogramma voor de hele familie met veel Katwijkse muzikale talenten. Denk hierbij aan Lets Folk, Patrick Messemaker, Bart Heemskerk, Dansgroep DC Dance, het foute Tropical uurtje met drie danseressen en Live Band, drie DJ’s Dennis, Wuls en Arie van Rooijen en de publiekstrekker Barry Badpak.

Met dank aan
Natuurlijk het bestuur van het Huis van Oranje die maandenlang bezig is geweest met het regelen van al die toppers; Gemeente Katwijk; veel sponsors en vrijwilligers en heel belangrijk: de vele leden van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, er kunnen er nog meer bij! Je kunt je melden via https://www.ovkatwijkaanzee.nl/