Ingezonden door: Stichting Sportpromotie Katwijk

Op donderdag 1 juni a.s. organiseert Stichting Sportpromotie Katwijk een Sporttafel in kantine The Bucket van basketbalvereniging Grasshoppers. Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
De avond wordt in samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk, het Sportbedrijf en de gemeente Katwijk georganiseerd. Katwijkse sportverenigingen en iedereen met een warm hart voor de Katwijkse sport is van harte welkom om de Sporttafel bij te wonen.

Gastspreker Jeroen Weijermars
Jeroen Weijermars zal als gastspreker de Sport Tafel openen met zijn antwoord op de vraag: “Wat staat ons als sportvereniging te doen om sterk & gezond te blijven?’’
Jeroen Weijermars is als docent verbonden aan de opleiding Sportkunde van de Haagse Hogeschool en geeft les op het gebied van sportmanagement, -marketing en -beleid.Daarnaast publiceert hij met regelmaat op SportKnowhowXL, het grootste online platform voor sportmanagement in Nederland en is hij co auteur van het boek: “Sportbeleid voor het HBO”.

“Hoe blijven wij ook de komende 10 jaar sterk en gezond?”

Het thema van de avond is Verbinding en Sterke & Gezonde sportverenigingen. We gaan het thema via twee onderwerpen verdiepen én in concrete actie omzetten.

Verenigingsondersteuning: kennismaking Gijs Nipshagen
Verenigingsondersteuner Gijs Nipshagen van Welzijnskwartier Katwijk zal zich (voor zo ver nodig) voorstellen.
Vervolgens gaan we samen aan het werk om op een rijtje te zetten waarmee Gijs de komende jaren aan de slag zou moeten gaan. Wat zijn de grootste knelpunten en problemen van de sportverenigingen en hoe gaat Gijs daar een bijdrage aan leveren?

Digitaal Sportloket: van en voor alle sportverenigingen
Een behoefte van vrijwel alle sportverenigingen is opzetten en inrichten van een zogenoemd Digitaal Sportloket.
Idee achter het Digitale Sportloket is één digitaal platform met alle informatie over het sportaanbod in Katwijk en alles wat er lokaal, regionaal en landelijk te vinden is op het gebied van het sterker en gezonder maken van sportverenigingen: ledenwerving, kadervorming, subsidies, duurzame accommodaties, inclusief sporten, etc.

Ontmoeten & Verbinden
Rond 22.00 uur sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. Wat een mooie gelegenheid is om “als sportverenigingen onder elkaar” ervaringen uit te wisselen en te Verbinden & Ontmoeten.

Tot donderdag 1 juni in The Bucket/Sporthal Cleijn Duin.
Aanmelden via wimguijt@outlook.com

foto: Dirk van Egmond | Treffend Beeld