De Steinway vleugel van de Stadgehoorzaal straalt al vele jaren bij tal van mooie concerten in de Grote Zaal en Aalmarktzaal. De vleugel is onlangs grondig gereviseerd en gerenoveerd en moet daarom nu goed worden ‘ingespeeld’ om in het concertseizoen weer vele solisten te kunnen laten schitteren.

De vleugel moet als het ware vlieguren maken en daarom is Stadsgehoorzaal Leiden op zoek naar (amateur-)spelers, die het leuk vinden om één of meerdere uren in een verder geheel lege Aalmarktzaal op het podium met de vleugel te stralen. Susanne Lammers, programmeur Klassiek: “Mensen mogen heerlijk komen spelen op een prachtvleugel. De vleugel moet lekker, met flinke kracht, worden ingespeeld. Elk genre van boogiewoogie tot Liszt is welkom. Máár… aan zoetsappige candlelight muziek en zachte piano zoals Einaudi hebben we in dit geval helaas niets.”

Geïnteresseerden kunnen een afspraak voor een ‘inspeelbeurt’ maken door hun naam en telefoonnummer te mailen naar marketing@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

Comments

comments

DELEN