De provincie Zuid-Holland werkt samen met gemeente aan een plan voor de aanleg van een vrije busbaan langs de Ir. G. Tjalmaweg en langs de Duinvallei. Deze busbaan is onderdeel van de R-net corridor Leiden-Katwijk-Noordwijk. Om de omgeving te betrekken organiseert de provincie een informatiebijeenkomst over het deel van de busbaan langs de Duinvallei. Deze bijeenkomst vindt plaats op 28 september a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur in de Open Hof Kerk, Rijnstraat 18 in Katwijk.

Tijdens deze bijeenkomst geeft de provincie meer informatie over de planning en het participatieproces rondom het toekomstige tracé van deze busbaan.

De provincie biedt geïnteresseerden ook de mogelijkheid om de informatiebijenkomst via een livestream online bij te wonen.

Informatie en aanmelden
Men dient zich voor de informatiebijeenkomst op 28 september aan te melden. Dit kan door het sturen van een e-mail naar rnet@pzh.nlonder vermelding van ‘Aanmelden 28-9’ in het onderwerp. Geeft in de e-mail aan of u de bijeenkomst in de Open Hof Kerk of online bijwoont.

Comments

comments

DELEN