Vanaf maandag 3 april zendt RTV Katwijk weer een nieuwe aflevering uit van het programma “Levenswerk”. In deze aflevering gaat Atie van Lieshoud in gesprek met de voorzitter van dansclub “Sjansee”, een club die zich al jarenlang inzet om mensen met een beperking de kans te geven om te genieten van dansen. Voor veel Katwijkers is “Sjansee” een bekende naam en in deze aflevering komt de geschiedenis, organisatie en doelen van de club uitgebreid aan bod.

De club wordt georganiseerd en verzorgd door drie personen: Marco van Rijn als voorzitter, Dineke Zwaan als administrateur en Karin van Maren als instructrice. Tijdens de repetities straalt het plezier van de club af en ook de bestuursleden beleven veel genoegen aan het geven van danslessen. De dansers worden opgeleid in de Engelse Wals, Quickstep, Rumba, Tango en Cha Cha Cha en er wordt getraind voor een Diplomabal. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Nationale Kampioenschappen.

De uitzending besteedt aandacht aan al deze elementen en is te zien van maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april, drie keer per dag om 12.00u, 18.00u en 21.30u bij RTV Katwijk.