Ingezonden: CDA

Team CDA Katwijk steekt zaterdag 27 mei tussen 10.00 en 12.00 uur de handen uit de mouwen rond het Bosplein. Doel is de openbare ruimte in de wijk rondom het Bosplein zwerfafvalvrij te maken. Rondzwervende blikjes, plastic, snoeppapiertjes, peuken én andere rommel verdwijnen in de afvalzakken van de ‘groene-jassen-brigade’ van CDA Katwijk. En natuurlijk is er tijd voor een praatje met wijkbewoners.

Elke maand in een andere wijk
De maanden hiervoor was team CDA Katwijk al met een schoonmaakactie in Rijnsburg en Valkenburg te vinden. Dat levert elke keer volle zakken afval én leuke gesprekken op. Nu is het Bosplein aan de beurt en vóór de zomer (op 17 juni) komt het gezelschap, mét grijpers en afvalzakken, ook nog naar Katwijk a/d Rijn.

Tijd voor een praatje
Tijdens het opruimen van een wijk maken de raadsleden graag tijd voor een praatje met inwoners. Wil je aandacht vragen voor iets, zorgen delen of ideeën meegeven, spreek ons aan op straat. Altijd goed! Want dát is waar de CDA Katwijk-fractie bekend om staat: uit het gemeentehuis gaan, dichtbij mensen zijn, écht luisteren en weten wat er speelt bij inwoners, verenigingen en in de wijken.

Meedoen kan altijd!
Zin om mee te doen met de zwerfafvalopruimactie rond het Bosplein? Gezellig! Er ligt een grijper en afvalzak op je te wachten. We vertrekken zaterdag 27 mei om 10.00 uur vanaf het gemeentehuis.

Ook na de zomer gaat CDA Katwijk door met de schoonmaakacties + praatmomenten op straat. Heb je een suggestie voor een opruimlocatie of wil je in gesprek met de fractie? Mail dan naar fractie@cdakatwijk.nl en we komen in actie.