De weersvoorspellingen voor zaterdag 10 juni zien er goed uit. Alle vrijwilligers zijn er klaar voor, de 18e editie van de Kippen- en Kuikenloop staat voor de deur! Over een aantal dagen zien we weer duizenden wandelaars zich inzetten voor de goede doelen KWF en KiKa. Iedereen met een eigen verhaal. 

Parkeren
Het parkeren werkt dit jaar net even anders. Voorheen ontvingen alle deelnemers een parkeerkaart, dit jaar is dat niet nodig. Het parkeerterrein van de Noordduinen is beschikbaar, echter dit is naar verwachting al om 08.00 uur vol. Het advies is dan ook om na deze tijd direct naar de parkeerplaats van TRS (De Scheysloot 71, Noordwijk) te rijden. Vanaf hier rijden pendelbussen naar het startterrein. Deze pendelbussen rijden ook terug. Let op: Om de deelnemers van veraf de gelegenheid te geven om te parkeren, adviseren wij aan alle Katwijkse deelnemers om op de fiets te komen. Op groot verzoek is er dit jaar meer ruimte voor het stallen van fietsen.

Inschrijven
Inschrijven voor de Kippenloop is nog mogelijk via www.kippenloop.nl. Beschikt u niet over de mogelijkheid om u digitaal in te schrijven dan is er goed nieuws. Startbewijzen voor de Kippen- en Kuikenloop zijn ook te verkrijgen bij Running Center Katwijk (Princedwarsstraat 2a).