Katwijk Live wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit de televisiestudio van RTV Katwijk en is te zien op televisie en online tussen 18.00 – 19.00 uur. Presentatie Jaap van Duijn.

Oude Kerk 100 jaar weer kerk’ Katwijk aan Zee
Op 27 februari 2024 is het 100 jaar geleden dat de Oude Kerk weer kerk werd na meer dan dertig jaar rederijschuur geweest te zijn. Daar wordt in kerk en samenleving veel aandacht aan besteed. Het is een bijzonder jubileum, dat ook in het teken staat van een opknapbeurt van de gevels van kerk en toren: weer mooi wit schilderen en fraai aanlichten.
Gast : Hans ten Hove, pr-comitélid

Vergeten geschiedenis van Katwijkse vissers
Er is veel bekend over de Katwijkse geschiedenis en met name die van Katwijkse vissers. Maar toch is Lies van Beelen opzoek naar mensen die haar verder kunnen helpen met informatie over vissers in een werkkamp tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Gast: Lies van Beelen, auteur en voorzitter Stichting Visserijdagen

Schooldamtoernooi
De Katwijkse DamClub heeft weer het jaarlijks schooldamtoernooi georganiseerd. Met maar liefst 84 deelnemers was het weer een druk bezocht evenement. Met als uiteindelijke winnaars de leerlingen van de Voetiusschool.
Gast: Jack van der Plas, Katwijkse DamClub

Nieuw televisieprogramma: Katwijk NU journaal
Vanaf maandag 4 maart is er een televisieprogramma te zien bij RTV Katwijk: Katwijk NU journaal. Met nieuws en informatie, videoverslagen, interviews in de studio, live interviews vanuit Katwijk en een aantal vaste rubrieken zoals de stelling en foto van de week.
Gast: Peter Onderwater, programmamaker RTV Katwijk