In april houdt de Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk gratis instaptrainingen voor beginnende fietsers.

Samen met deskundige trainers en andere gelijkgestemde fietsers werkt men aan de basistechniek. Ook is er volop aandacht voor veilig sportief fietsen. Na deze instaptrainingen van elk twee uur heb je je conditie verbeterd, nieuwe fietsvrienden gemaakt en het vertrouwen en de techniek om zelf lekker te gaan fietsen. Of sluit je je aan bij de Afdeling Wielersport. Dan ben je automatisch ook lid van de Wielerbond NTFU en ga je ook goed verzekerd met fietsmaatjes op pad.

Voor wie?
De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die kortgeleden is begonnen met mountainbiken of wielrennen, of nog nooit een basistraining heeft gevolgd. De trainers hebben bij de wielerbond een speciale opleiding voor deze doelgroepen gevolgd. Ze brengen je alle kneepjes van het wielrennen of mountainbiken bij. Denk aan: goed schakelen en remmen, klimmen, afdalen en bochten nemen.

Startdatum: donderdag 11 april. Vervolgdata: 18 april, 25 april, 2 mei. Tijd: 19.00-21.00 uur. Locatie: IJsclub Voorwaarts Katwijk, afdeling Wielersport.

Inschrijven via wielersport@ijsclubvoorwaartskatwijk.nl t.a.v. Jose van der Meij en vermeld daarbij of het om de instaptrainingen voor wielrennen of voor mountainbiken gaat.

Bron en foto: IJsclub Voorwaarts Katwijk