Je kent het vast wel: de jaarlijkse actie van de 3FM dj’s die zich een week lang opsluiten in het Glazen Huis. Door dag en nacht plaatjes te draaien, zamelen ze deze week geld in voor Stichting ALS Nederland. De collega’s van IKC de Duinroos voeren ook actie voor Serious Request 2023. Met deze actie willen ze hun oud-collega Leanne steunen. Geld is nodig zodat er onderzoek gedaan kan worden voor deze ziekte. 

Een groep leraren laat zich woensdagavond 20 december door Leanne om 20.30 uur opsluiten in hun eigen Glazen Huis, namelijk de school. Om de volgende ochtend om half negen bevrijd te kunnen worden, is het streefbedrag van 7500 euro nodig. Als dat is behaald kunnen de medewerkers weer gewoon aan het werk en de kinderen naar de les.  

Inmiddels is de actie al in volle gang. Er worden donaties gedaan door ouders en kinderen, door families en vrienden. Daarnaast worden er ook kleinere acties opgezet zoals het inzamelen van lege flessen en het verkopen van armbandjes. Er worden uitdagingen bedacht voor geld en er worden donaties gedaan door bedrijven.  
Doneren kan via de onderstaande QR-code en natuurlijk via de enige echte Serious Request Brievenbus die je bij de school vindt. 

Iedereen is welkom aanstaande woensdag vanaf 20.00 uur op het schoolplein. Je kunt dan live je donatie-cheque overhandigen. Er is warme chocolademelk en wat lekkers te verkrijgen voor het goede doel. Natuurlijk kun je ook je favoriete plaatje aanvragen voor een euro!  

Houd de socials van IKC de Duinroos in de gaten voor de laatste acties en ontwikkelingen en help mee om donderdagochtend een mooi bedrag bekend te kunnen laten maken.  

Bron en foto: IKC Duinroos