Het Welzijnskwartier organiseert een open huis in het PMT-gebouw in de Molenwijk in Katwijk. Het PMT-gebouw aan de Tulpstraat 15a, is een Huis van de Buurt. ‘Heb je ideeën, wil je mee helpen of meedoen? Kom dan langs en geef je wens door aan wijkwerker David Fliers.’

Open Huis is iedere maandag van 10:00-11:30 en iedere woensdag van 10:00-11:30 en 14:00-16:00. Neem op woensdagmiddag vooral de kinderen mee voor de Molenkids middag. Limo en spelletjes staan klaar.

Wat is er nu te doen?
Elke vrijdag doen 55 plussers een bakkie van 10:00-11:00 onder de naam “De Kletskoek”. Ze doen dat in onze gezellige huiskamer. De Katwijksche Post wordt gelezen, er wordt gesjoeld en er worden ideeën gedeeld. Kom gezellig de sfeer proeven. Je hoeft je niet aan te melden en deelname is gratis.

Mogelijk nieuwe activiteiten zijn een Bingo middag of Jeu de Boules op het kunstgrasveld. Enthousiasteling Sarah staat klaar om een moestuin en plantenasiel op te starten. Heb jij ook groene vingers? Kom dan langs of neem contact op.

Ben jij enthousiast geworden?
Wil jij iets voor jouw buurt, de Molenwijk, organiseren? Kom vrijblijvend langs voor de gezelligheid op een van de Open Huis dagen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kun je je vraag of idee mailen naar info@welzijnskwartier.nl.

Vorig artikelVVN Katwijk: ‘Onze scholen zijn weer begonnen’
Volgend artikelCU: vragen over Centrum voor Jeugd en Gezin