Rijnstreekkoor start project The Crucifixion

Het Rijnstreekkoor is weer gestart met de repetities. En tijdens de eerste repetitie was er gelijk al een heugelijk moment te vieren: dirigent Jan Verhoef vierde zijn 25 jarig jubileum als dirigent van het Rijnstreekkoor.

Door Peter Onderwater


Verrassing
Jan Verhoef is in 1998 gestart als dirigent van het Rijnstreekkoor. Een periode van vooral veel projecten en uitvoeringen van moderne oratoria. Stuk voor stuk vielen deze in de smaak bij de koorleden en het publiek. Verhoef werd, tijdens een verrassingsrepetitie, toegezongen en ontving een cadeau van het koor. Hij zegde toe dat hij, ook de komende jaren, met volle inzet voor het koor actief zal zijn.

The Crucifixon
Het Rijnstreekkoor is inmiddels een nieuw project gestart. In samenwerking met het Driebankoor uit Venhuizen wordt op 22 en 24 maart 2024 ‘The Crucifixon’ uitgevoerd.

Zangers en zangeressen die aan dit project willen meedoen zijn van harte welkom. Er kan op maandagavond met het koor worden geoefend. Daarnaast kan er ook thuis gestudeerd worden met behulp van oefenfiles.  
Neem voor meer informatie contact op met Nel Kraaijenoord. Bel of mail: 0630167744 – nel.kraaijenoord@gmail.com. De repetities zijn op maandagavond 20.00 uur in de Immanuelkerk in Rijnsburg.

Bron en foto: Rijnstreekkoor