Op zaterdag 9 september bruist het van activiteiten in Katwijk met als centraal middelpunt het marktplein in Katwijk. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur laten veel Katwijkse verenigingen en organisaties zien wat ze allemaal van plan zijn te gaan doen in het komende winterseizoen en verder in 2024. En één van die verenigingen is RTV Katwijk.

Door Peter Onderwater

Groot aanbod
Het is geen geheim dat Katwijk beschikt over een groot aanbod van verenigingen en organisaties die een steentje bijdragen aan de maatschappij. En al die verenigingen en organisaties kunnen van zich laten horen tijdens een zes durende radio- en televisie-uitzending.

Meeproeven
Het ideaalbeeld is natuurlijk dat alle Katwijkers naar het markplein komen, maar dat is qua ruimte al niet mogelijk. Daarom kunnen de thuisblijvers ook meegenieten van dit festival en zo meeproeven wat Katwijk allemaal te bieden heeft.
Alle deelnemers krijgen namelijk een ‘stukje’ zendtijd om zich te profileren om zo medewerkers of vrijwilligers aan zich te binden. En dat is zowel voor radio en televisie. RTV Katwijk rukt met groot materieel en medewerkers uit om dit festival in beeld te brengen. Niet eerder is er tegelijkertijd radio en televisie gemaakt op locatie.

U zoekt ons? Wij zoeken u!

Vrijwilligers
Maar ook RTV Katwijk is op zoek naar die vrijwilliger die dit soort uitzendingen en nog veel meer, tot stand wil brengen. Kom dan ook even bij onze locatiestudio langs om eens achter de camera te staan of een radiointerview te houden.

Bekijk onderstaande promotievideo om te horen én te zien wat u kunt verwachten tijdens dit Doe Mee Festival.