FOTOPR

De editie van september 2020 stond nog op het netvlies van velen, echter door Coronamaatregelen was de bezoeker toen zeer beperkt in haar bewegingen en het tijdstip van organisatie was ook niet optimaal, waardoor de organisatie flink geraakt werd.

Maar met frisse moed, steun van de Ijsclub, gemeente, Fonds1818, vele sponsors, samenwerking met Welzijnskwartier, “S Heerenloo, Kinderopvang Wonderland, een kunstwerk BEAT CORONA van 220dsign ism alle kinderen, een bezoek van DSV (ouderen) en het geduld van leveranciers tot het laatste eind, werd het toch een groot succes.

Dit jaar was het perfect festivalweer en kon men wederom een cirkel claimen met het gezin of bubbel. Zo was er een registratiesysteem, hoefde men geen sneltest te doen en was de inzet van de Corona-app overbodig.

Burgemeester Cornelis Visser opende het festivalseizoen door iets te vertellen over de Stichting, het festival zelf en vond dat de sfeer er al goed inzat. Hij complimenteerde de organisatie voor de vrijwillige inzet en benadrukte dat wanneer men zich nog steeds aan de Coronamaatregelen hield, het een fantastische dag zou kunnen worden en dat werd het. Na het doorknippen van het lint, met weliswaar een EHBO- schaar, werd het algehele festivalseizoen geopend.

Na mededelingen van Esmeralda de Jong, kondigde zij met trots de bands ACE en Support Act (met vernieuwde samenstelling) aan, met een gastoptreden van Leona Phillipo (TVOH) en dj’s van het Welzijnskwartier.

Comments

comments

DELEN