Hoe kun je op een positieve manier naar jezelf kijken, zonder te kijken naar wat er niet goed is? Kijken met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Wil je dit graag toepassen in je leven? Meld je dan aan voor de cursus Positief Leven!

Waarom meedoen aan de cursus Positief Leven?
Stress, piekeren, spanning en ontspanning. Hoe herken je dit bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan? Je leert meer over stress, je sterke kanten, optimisme, zelfcompassie, positieve relaties en ontspanning. Deze laagdrempelige cursus stimuleert je om mogelijkheden te zoeken om tot bloei te komen en je persoonlijk te ontwikkelen.

Hoe kun je je opgeven?
Deze cursus is bedoeld voor volwassenen (18+) in de Gemeente Katwijk.
Heb je interesse dan kun je je opgeven via het emailadres t.hoek@katwijk.nl of via het telefoonnummer 06-13904255. Deelnemers worden voorafgaand aan de training gebeld voor een korte kennismaking.

Praktische informatie
Deze cursus wordt kosteloos aangeboden door Wijkteam Gemeente Katwijk.
De cursus vindt plaats op maandag 16, 23, 30 mei en 13 en 20 juni 2022 van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur op locatie dorpskantoor ‘de Burgt’, Burgemeester Koomansplein 1 te Rijnsburg.