Katwijk Live wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit de televisiestudio van RTV Katwijk en is te zien op televisie en online.

Noordzee Zomerfestival
Van 4 t/m 12 augustus staat de feesttent van het Noordzee Zomerfestival weer op het strand van Katwijk. En dit jaar bestaat het Noordzee Zomerfestival 20 jaar en wordt er een speciale editie georganiseerd.
Gast: Marco den Engelsman, bestuurslid Noordzee Zomerfesitval.

N206/Tjalmaweg
Vanaf 3 april wordt de N206/Tjalmaweg volledig opengesteld voor het autoverkeer. Wat is er allemaal in de afgelopen periode gebeurd èn wat moet er nog allemaal gebeuren? En wat moet er nog gebeuren voordat de Corbulotunnel (aansluiting A44 naar A4) open kan?
Gast: Marjolein Vellekoop, woordvoerder Rijnlandroute

DVS: Sing a Long
Op 1 april organiseert DVS on Stage een ‘Sing a Long’. Een gezellige avond vol met feestelijke en gezellige muziek. Diverse optredens van bands èn van DVS on Stage zelf, staan op het programma.
Gasten: Nel Guyt en John Meijvogel, leden van DVS on Stage

Podcast ‘Katwijkers op Tristan da Cunha’
De podcastvertelling ‘Katwijkers op Tristan da Cunha’ is een bewerking in 30 afleveringen van het boek ‘Op zoek naar Pieter Groen’.
‘Het is een verhaal van de vissersjongen Pieter Groen uit Katwijk, die in 1836 schipbreuk lijdt op Tristan da Cunha, een eilandje in het midden van de zuidelijke Atlantische Oceaan. Hij vindt er zijn vrouw en met haar aan zijn zijde groeit hij in de loop der jaren uit tot de leider van de kleine gemeenschap.’ 
Gast: Sandra Kornet-van Duijvenboden

Kom jij/u de nieuwsredactie van RTV Katwijk versterken?
Om de nieuwsredactie van RTV Katwijk te versterken, zijn we op zoek naar redactieleden voor de nieuws- en actualiteitenprogramma’s zoals Katwijk NU, Politiek gezien, RTV Magazine en Katwijk Live van RTV Katwijk, maar ook voor de website, kabelkrant en sociale media.
Gasten: William Slotboom, Sociaal Werker Welzijnskwartier en Peter Onderwater, programmamaker RTV Katwijk

Muzikaal intermezzo: The Kilkennys
The Kilkennys is een Ierse folkband die in 1998 is opgericht door vier vrienden. Inmiddels is de band wereldwijd bekend bij Ierse folkliefhebbers.
Tijdens hun tournee in o.a. Katwijk, is de band in de studio van RTV Katwijk geweest om een aantal opnames te maken.

Vanavond hoort u: Whiskey in the jar.

Foto: RTV Katwijk