Katwijk Live wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit de televisiestudio van RTV Katwijk en is te zien op televisie en online.

20 jaar Stichting Oekroe
Op vrijdag 31 maart 2003 is de Stichting Oekroe opgericht. Wat is er allemaal veranderd in de afgelopen 20 jaar en hoe is de situatie op dit moment in Oekraïne.
Gasten: Jaap de Mooij en Albert van Egmond

Nieuwe huisvesting De Voorraadkast
Binnenkort opent De Voorraadkast de deuren van het nieuwe verdeelcentrum in het voormalig PMT-gebouw in de Molenwijk. Er wordt op dit moment nog hard gewerkt om alles er piekfijn uit te laten zien.
Gast: Co Viele

Golftoernooi De Lions
De Lions Rijnsburg en Valkenburg organiseren op 12 mei weer het jaarlijkse golftoernooi. De opbrengst gaat dit keer naar het project “Sprookjesboek voor zieke kinderen”.
Gasten: Jan Feenstra en Leo Stijger

Muzikaal intermezzo: The Kilkennys

Concert Flora Brass & Harmonie op zaterdag 6 mei
Op zaterdag 6 mei organiseren Flora Brass & Harmonie Katwijk het ‘Spring is in the air!’ concert. Het belooft een feestelijke middag te worden vol muziek en gezelligheid. Het Gospelkoor Together uit Lunteren is ook bij het concert aanwezig. 
Gasten: Peter Ravensbergen, Flora Brass en Simon van Rijn, Harmonie Katwijk

Dagbesteding ’s Heerenloo & De Wilbert

Project SamenWerkt sHeerenloo is een leer-werk-project  gericht op jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt  die willen werken op binnen een team van zorg en welzijn. In samenwerking met organisaties en zorginstellingen worden er werkplekken gerealiseerd waar men veilig kan leren en werken. 
Gasten: Corine Ouwehand, Coördinator Arbeidsintegratie en Alexander, Vrijwilliger Marente