Vanaf vrijdag 5 mei is het zover; Kattuk.FM gaat wekelijks jongerenradio maken op RTV Katwijk. Elke vrijdag vanaf 22 uur een show van een uur gevolgd door een lekkere DJ mix, playlist of live-optreden van jong Katwijks talent tot middernacht. Een perfecte muzikale start van je weekend.

Iedere vrijdagavond presenteren de jongeren van Kattuk.FM, de Pride groep en de DJ’s van het DJ Café van Scum een andere uitzending. Verwacht uitzendingen van onder meer De Vink en Piet show, Sonar Hardstyle, Sqore Hardcore en HaringSound. Ook de Pride groep van Kattuk.nl krijgt een eigen maandelijkse show onder de naam ‘Opgeflikkerd’ Alle radioshows zijn na afloop terug te luisteren op www.kattuk.fm. Hier is ook meer informatie te vinden over de uitzendingen, de DJ’s en kan je verzoekjes indienen.

We hebben al een leuk team bij elkaar, maar we zoeken nog meer jonge radiomakers om gave shows mee te maken. Wil jij ook een keer meedoen als presentator, DJ, sidekick, artiest of gast? Laat het weten via arno@kattuk.nl

De meeste shows worden van te voren opgenomen op donderdagavonden in de radiostudio van Kattuk.FM. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Kom dan gezellig een keer langs op donderdagavond vanaf 19 uur bij Kattuk.FM aan de Voorstraat 59. We zitten er meestal tot 22 uur. Tot dan!