Het eerste evenement van zomer 2021 heeft dinsdag groen licht gekregen van de autoriteiten. Het Jumpin Picknick festival heeft van de gemeente te horen gekregen dat het evenement kan doorgaan op 3 juli.

Het Jumpin’ Picknick festival wordt coronaproof georganiseerd. Het festival bestaat uit twee tijdsblokken van drie uur. Bezoekers hebben hun eigen plek (cirkel) op het veld gereserveerd zodat iedereen nog steeds de gepaste afstand kan houden.

Jumpin’ Picknick is een kleinschalig festival om een grote diversiteit aan families bij elkaar te brengen. Om die reden heeft de organisatie, in overleg met de veiligheidsregio en gemeente, gekozen te werken met het al bestaande coronaplan. Het testen voor toegang is bedoeld voor grotere festivals waar de anderhalve meter losgelaten wordt. Bezoekers hoeven zich dus niet te testen maar kunnen gewoon naar binnen en moeten zich wel aan de regels houden.

De Katwijkse coverband ACE opent om op 3 juli om 12.00 uur het feestje. ACE speelt bekende top 2000 nummers akoestisch en zal een klein uurtje spelen. Direct daarna start de Katwijkse top party band Support Act met een programma dat de hele dag duurt. Support Act komt met een vernieuwde bezetting en een nieuw programma dat de band voor het eerst uitvoert tijdens het Jumpin’ Picknickfestival. Speciale gast is Leona Phillipo , ondermeer bekend van The Voice of Holland. Tussendoor krijgt jong talent de gelegenheid hun DJ skills te laten zien.

Comments

comments

DELEN