Na het succesvolle verenigingsconcert van UNI Katwijk in november 2022, staat op 22 april 2023 een feestelijk Oranje Concert op het programma. U raadt het al: geheel in het teken van Koningsdag!

Sinds jaar en dag, verzorgt UNI Katwijk op Koningsdag bij diverse verzorgingshuizen een mu-zikale groet. Dit jaar komt het Groot Harmonie Orkest o.l.v. Dominic Sierat al op 22 april in actie én in de koningsdagstemming, met een feestelijk Oranje Concert in Open Hof Cultureel.

Het wordt een concert met een diversiteit aan muziekstukken, voor jong en ouder, geheel in het teken van Nederland en het Koningshuis. Daarnaast zullen ook de bezoekers uit volle borst mee kunnen zingen met de alom bekende Koningsdagliederen. Het concert begint om 15.30 uur en heeft een aaneensluitend programma (zonder pauze). Na afloop wordt er met een lekkere oranjebitter getoast op de verjaardag van onze koning.

Toegangskaarten zijn voor slechts € 5 (excl. adm.kosten) te koop via Eventbrite () of stuur even een mailtje voor de link naar secretaris@uni-katwijk.nl