Vacature RTV Katwijk 3

Cameramens voor locatie of televisiestudio

RTV Katwijk heeft een eigen nieuwsvoorziening voor lokaal en regionaal nieuws en maakt leuke en creatieve televisieprogramma’s. Om het nieuws en de televisieprogramma’s in beeld te brengen zoeken wij cameramensen.

Over je werkzaamheden
Onder aansturing van de nieuwscoördinator ga je als cameramens op locatie en neem je nieuwsitems op en monteer je deze tot een kant-en-klaar item. We zoeken mensen die zelf initiatief willen nemen en bereid zijn om een of meerdere keren per maand op pad te gaan (met of zonder verslaggever) om beelden te maken van gebeurtenissen en activiteiten in onze mooie gemeente. Omdat nieuwsitems ook in de televisiestudio worden opgenomen, kun je ook af en toe camerawerk doen in onze moderne televisiestudio.
De items kunnen met een eigen (HD) camera worden gefilmd, maar er is ook een professionele camera beschikbaar. Voor de montage kun je gebruik maken van onze pc met montagesoftware.

Of lijkt het leuk om als camaramens aan de slag te gaan in onze moderne televisiestudio om leuke en creatieve televisieprogramma’s in beeld te brengen? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Elke week zendt RTV Katwijk minimaal één live televisieprogramma uit of worden er programma’s opgenomen.

Over wat wij vragen
– Je bent bij voorkeur woonachtig in of in de buurt van Katwijk;
– Je vindt het leuk om te ondersteunen bij de productie van radio- en televisieprogramma’s;
– Je bent creatief, nieuwsgierig en innovatief;
– Je bent een teamspeler, maar kan ook solo werken;
– Je bent oplossingsgericht;
– Je bent een aantal uur per week beschikbaar;
– Je vindt dat vrijwillig niet vrijblijvend is.

Over wat wij bieden
– Geen euro’s, maar energie omdat we doen wat we leuk vinden;
– Een uitstekende plek om ervaring op te doen;
– Een leuke lokale omroep om in te werken;
– Moderne materialen;
– Ondersteuning als je nog geen ervaring hebt.

Over RTV Katwijk
Wij zijn een moderne, publieke lokale omroep, die zich uitdrukkelijk richt op het verzorgen van gevarieerde radio- en televisie-uitzendingen en het plaatsen van informatie via onze website en sociale mediakanalen. Dat doen we voor alle inwoners van Katwijk.

Wij maken wekelijks live radio en televisie. Op de overige uren is een prettige muziekmix te beluisteren of zijn televisieprogramma’s te bekijken. In onze programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen.

Wij maken radio en televisie voor jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daartussen zit.

Over hoe je kunt reageren
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een mail naar vacature@rtvkatwijk.nl met je gegevens. Vertel ons ook alvast waarom je interesse hebt. Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan ook een mail met in ieder geval je telefoonnummer en dan nemen wij contact met je op.