Vacature RTV Katwijk 4

Radiotechnicus

RTV Katwijk maakt elke dag live radioprogramma’s. Die radioprogramma’s worden vanuit studio van RTV Katwijk uitgezonden of worden gemaakt ‘ergens’ vanuit Katwijk. Om deze radioprogramma’s te realiseren zijn de handen van een radiotechnicus onmisbaar.

Over je werkzaamheden
Je bedient als radiotechnicus tijdens live-uitzendingen of opnames op de radio het mengpaneel, de CD-spelers en muziekcomputer. Bij praatprogramma’s zorgt de radiotechnicus dat de gasten hoorbaar zijn en in samenspraak met de programmamaker en regisseur voor de muzikale omlijsting. Als een live-uitzending op de radio vanaf locatie plaatsvindt, zorgt de radiotechnicus ervoor dat de verbindingen tussen de locatie, de studio en de luisteraar optimaal zijn.

Over wat wij vragen
– Je bent bij voorkeur woonachtig in of in de buurt van Katwijk;
– Je vindt het leuk om te ondersteunen bij de productie van radio- en televisieprogramma’s;
– Je bent creatief, nieuwsgierig en innovatief;
– Je bent een teamspeler, maar kan ook solo werken;
– Je bent oplossingsgericht;
– Je bent een aantal uur per week beschikbaar;
– Je vindt dat vrijwillig niet vrijblijvend is.

Over wat wij bieden
– Geen euro’s, maar energie omdat we doen wat we leuk vinden;
– Een uitstekende plek om ervaring op te doen;
– Een leuke lokale omroep om in te werken;
– Moderne materialen;
– Ondersteuning als je nog geen ervaring hebt.

Over RTV Katwijk
Wij zijn een moderne, publieke lokale omroep, die zich uitdrukkelijk richt op het verzorgen van gevarieerde radio- en televisie-uitzendingen en het plaatsen van informatie via onze website en sociale mediakanalen. Dat doen we voor alle inwoners van Katwijk.

Wij maken wekelijks live radio en televisie. Op de overige uren is een prettige muziekmix te beluisteren of zijn televisieprogramma’s te bekijken. In onze programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen.

Wij maken radio en televisie voor jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daartussen zit.

Over hoe je kunt reageren
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een mail naar vacature@rtvkatwijk.nl met je gegevens. Vertel ons ook alvast waarom je interesse hebt. Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan ook een mail met in ieder geval je telefoonnummer en dan nemen wij contact met je op.