De vakantie is voor de meeste mensen weer voorbij en overal gaan de activiteiten weer van start. Zo ook in buurtcentrum de Schelp in de wijk Hoornes. Het Wijkteam van Welzijnskwartier heeft voor de inloopochtenden op donderdag weer een gevarieerd programma neergezet. Heb je zelf een leuk idee? Wie weet voor een volgende keer. Kom langs.

Uitleg over muziek en het notenschrift
Heb je altijd al een instrument willen bespelen maar loop je tegen het notenschrift aan? Wil je alleen maar weten wat al die balletjes, stokjes en vlaggetjes betekenen? Kom naar de ochtenden en laat je door een muziekdocente verrassen hoe het noten-schrift te doorgronden is. Elke week zal dit onderdeel weer kort terugkomen.

Donderdag 15 september, Waar loop je tegenaan in het dagelijks leven en zou je graag advies over willen?
Op deze thema ochtend kun je vragen stellen over iets waar je graag een antwoord op wilt hebben of de mening van anderen over wilt weten. Er is een Maatschappelijk wer-ker aanwezig. Ook is er weer aandacht voor het notenschrift.

Donderdag 22 september, Cultuur; waar kom jij vandaan?
In onze multiculturele samenleving leven we samen met mensen uit tal van landen, culturen en met de meest uiteenlopende achtergronden. Vaak weten we echter weinig van elkaar en dat is best wel jammer. Ontdek hoe leuk het is zelf te vertellen over je land, herkomst of achtergrond en dit ook van anderen te horen. Wat zijn de verschillen maar vooral ook de overeenkomsten.

Donderdag 29 september, Samen bewegen.
In onze drukke samenleving hebben we niet altijd de tijd om op een ontspannen ma-nier wat aan beweging te doen. Wil je een ontspannende oefening doen om je hoofd eens lekker leeg te krijgen? Op deze ochtend is er volop de gelegenheid om dit geza-menlijk onder begeleiding te doen.

De inloop is vanaf 9.30 tot 12.00 uur. Het thema is van 10.00 tot 11.00 uur. Er is dus ook nog volop tijd voor een bakkie en lekker bijkletsen.
Buurtcentrum de Schelp bevindt zich aan de Suurmondlaan 1, Katwijk (Hoornes)
Contactpersoon inloopochtend Wilma de Best tel. 071 8894461

Comments

comments

DELEN