Valkenburg is per april 2016 een plek voor jongeren rijker! Het jongerenwerk van het Welzijnskwartier neemt dan namelijk haar intrek in ijsclub Nooitgedacht. In en rondom het clubgebouw gaat het jongerenwerk twee middagen per week diverse activiteiten voor jongeren opzetten en organiseren.

Jongerenwerker Roy van Schie vertelt: ‘We willen voor en met Valkenburgse jongeren in de leeftijd vanaf 11 jaar op dinsdag en donderdagmiddag leuke, laagdrempelige activiteiten gaan organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan film middagen, spelletjes, toernooitjes, maar ook aan voorlichtingen en workshops. Daarnaast willen we jongeren de mogelijkheid geven om bij ons hun huiswerk te maken en willen we sport activiteiten voor jongeren gaan aanbieden. Bij voldoende animo willen we op donderdagmiddag samen met jongeren een kookcafé gaan opzetten, waarbij jongeren bewust gemaakt worden van het belang van gezonde, verse voeding ter bevordering van een gezonde leefstijl. De activiteitenagenda voor april is in de maak en er komen een hoop leuke dingen aan, zegt het voort!’

Valkenburgse jongeren zijn vanaf dinsdag 5 april iedere dinsdag en donderdagmiddag tussen 15:00 uur en 17:00 uur van harte welkom in het clubgebouw van ijsclub Nooitgedacht. Het clubgebouw is te vinden in de dorpsweide nabij de Brede School. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jongerenwerker Roy van Schie via royvanschie@welzijnskwartier.nl, een kijkje nemen op de website www.welzijnskwartier.nl of op de facebookpagina van ijsclub Nooitgedacht.

Vorig artikelStichting Visserijdagen Katwijk boos op gemeente
Volgend artikelHuurdersclubs moeten professioneel werken