RIJNSBURG – Honderden heren dingen momenteel mee naar de titel ‘Meest Verleidelijke Man van Nederland’. En wat denk je? Eén van de kanshebbers woont gewoon om de hoek.

De wedstrijd werd uitgeschreven door Vrouw Magazine, Christine le Duc, Corendon en OUTtv. Gezamenlijk zijn zij op zoek naar de meest verleidelijke man van Nederland. De inzendingstermijn om jezelf dan wel een man uit je omgeving te nomineren is inmiddels gesloten en het stemmen kan beginnen. Honderden prettige exemplaren staan op de website van de wedstrijd. Aan de websitebezoekers om te stemmen op de persoonlijke favoriet.

Rijnsburgse verleider
En laat er nu een Rijnsburger tussen zitten. De 20-jarige Thomas schrijft naast zijn foto dat ‘vrouwen verleiden echt zijn ding is’. Dat geloven we meteen, maar het gaat nog niet heel hard met zijn stemmen: hij heeft er pas slechts één. Dinsdag sluit de wedstrijd, dus hij moet nog wel even aan de bak, zeg maar.

Prijzen
Op 17 maart zal een vakjury uit de top 12 met de meeste stemmen de uiteindelijke winnaar kiezen. De winnaar wint een fotoshoot met model Kim Feenstra én mag heerlijk all inclusive gaan zonnebaden op Ibiza. Wil je de Rijnsburgse Thomas helpen? Surf dan naar de website.

VIAdemeestverleidelijkeman.nl